FICM Teaching Day

Category: Careers - Other

Date: January 4th 2023 9:30am

Location: BRI

 

 

Lead Consultant 
Ivan Collin
 
Haematology
Time
Topic
09:15 Registration
09:30        60mins Haematology for FICM
10:30-10:45 15mins Coffee
10:45       90mins Haematology for FICM
12:30-13:00 30mins Lunch
13:00              60 mins Anticoagulants+ reversal agents
14:00-14:15 15mins Coffee
14:15               75 mins FICM haem cases quiz
15:30-15:45 Digital feedback form    Attendance certificate email to anaesthesia.sw@hee.nhs.uk    
15:45-17:00 Group discussion
 
 

 

See all events