FICM Teaching Day

Category: Careers - Other

Date: March 1st 2023 9:30am

Location: RUH

 
Lead Consultant 
Charlie Pope
 
GI
Time
Topic
09:15 Registration
09:30        60mins Gastroenterology for FICM
10:30-10:45 15mins Coffee
10:45       90mins GI radiology
12:30-13:00 30mins Lunch
13:00              60 mins Sengstaken / Minesota tubes / Endoscopy on ICU / 
14:00-14:15 15mins Coffee
14:15               75 mins Nutrition on the ICU
15:30-15:45 Digital feedback form    Attendance certificate email to anaesthesia.sw@hee.nhs.uk    
15:45-17:00 Group discussion