FICM Teaching Day

Category: Careers - Other

Date: August 1st 2023 12:00am until 12:00am

Location: BRI

 
Lead Consultant   
 
 
Time
Topic
09:15 Registration
09:30        60mins Dermatology for FICM
10:30-10:45 15mins Coffee
10:45       90mins Microbiology for FICM
12:30-13:00 30mins Lunch
13:00              60 mins Ventilator waveform interpretation
14:00-14:15 15mins Coffee
14:15               75 mins Ventilation masterclass including weaning
15:30-15:45 Digital feedback form    Attendance certificate email to anaesthesia.sw@hee.nhs.uk    
15:45-17:00 Group discussion