FICM Teaching Day

Category: Careers - Other

Date: November 1st 2023 12:00am until 12:00am

Location: RUH

 
Lead Consultant 
Charlie Pope
 
 
Time
Topic
09:15 Registration
09:30        60mins Invited speakers 1 & 2
10:30-10:45 15mins Coffee
10:45       90mins Invited speakers 3 & 4
12:30-13:00 30mins Lunch
13:00              60 mins Invited speakers 5 & 6
14:00-14:15 15mins Coffee
14:15               75 mins Invited speakers 7 & 8
15:30-15:45 Digital feedback form    Attendance certificate email to anaesthesia.sw@hee.nhs.uk    
15:45-17:00 Group discussion
 
 
   
   
 

Register to Attend