FICM Teaching Day

Category: Careers - Other

Date: December 1st 2023

Location: TBA

 
Lead Consultant 
Charlie Pope
 
 
Time
Topic
09:15 Registration
09:30        60mins Well being
10:30-10:45 15mins
10:45       90mins
12:30-13:00 30mins
13:00              60 mins
14:00-14:15 15mins
14:15               75 mins
15:30-15:45 Digital feedback form    Attendance certificate email to anaesthesia.sw@hee.nhs.uk    
15:45-17:00